webbtjänster i framtiden

Gratis webbtjänster och internet i framtiden

Vi på billig hemsida gillar att titta framåt när vi bygger våra hemsidor. Det som gäller idag kanske inte alls är aktuellt om ett år. Därför bygger vi och anpassar våra webbtjänster så att de i framtiden lätt kan modifieras. Ett sådant exempel är betaltjänster. I dagens internet-samhälle är folk vana vid att mycket är gratis. Nyheter, musik och filmer bara för att nämna några saker. Men vi börjar se tydliga signar (främst från USA) att företagen börjar göra om sina tjänster för att faktiskt kunna ta betalt för dem. I vårt senaste projekt blev vi ombedda att skapa en annonssajt. Uppdragsgivaren ville kunna erbjuda gratis annonsering för sina besökare men även ha den möjligheten att när som helst kunna ändra om den, för att kunna ta betalt. Vi löste det genom att bygga en hemsida i WordPress så att uppdragsgivaren nu kan med två enkla knapptryck ändra sin affärsmodell och börja ta betalt.

Låt oss hjälpa er med er nya webbplats

Vill ni också ha hjälp med er nya hemsida? Kontakta oss idag, vi är en komplett webbyrå och kan hjälpa er med det mesta.

Så vi får se med tiden vart utvecklingen bär oss. Kommer alla gratistjänsterna som vi är vara vid idag att vara kvar eller kommer vi att stöta på mer och mer betalväggar på nätet?
Sedan kan man ju också om man vill, diskutera hur pass gratis dagens tjänster faktiskt är. Vi skulle vilja påstå att det mer handlar om ett slags utbyte. Där besökarna får använda sig av tjänster mot att man exponeras för reklam. Någonting man man som besökare kanske inte alltid tänker på.