Nedan finner ni en prislista med priser på våra olika paket. Vi är väldigt flexibla och erbjuder även andra lösningar för att bygga en hemsida som passar just ert företag och er budget.

Det bästa sättet att ta fram en lösning som passar just er är att ni kontaktar oss idag för ett anspråkslöst samtal över telefon.
Ni kan ringa oss på 08-501 64 551. Om ni vill går det givetvis bra att mejla oss på kundtjanst@billighemsida.se eller så går det bra att använda kontaktforumläret här.

Annonsera på nätet
Vi på Billig hemsida är även Google Partner. Är ni intresserade av annonsering med Adwords hjälper vi hjälpa till. Just nu har dessutom ett bra erbjudande där vi bjuder på 1500kr i Google Adwords. Kontakta oss på en gång om ni är intresserade av annonsering!

Billigast hemsidor och bäst villkor

Vi har försökt att göra det lätt för er genom att ta fram tre olika prisförslag på hemsidor. Skulle det vara så att ni känner er osäkra på vilket alternativ som passar er bäst kan ni kontakta oss på 08-501 64 551 så hjälper vi er med att hitta en bra lösning. När det kommer till betalning så erbjuder vi flera betalningsalternativ: årsbetalning, halvårsbetalning och månadsbetalning.