Snygga och moderna hemsidor till bra priser

Vi tycker det ska vara enkelt att köpa hemsida. Därför skapade vi vår tjänst “Billig hemsida”. Vi har hjälpt företagare med hemsidor i över 4 år nu. Vi gör snabba, snygga och användarvänliga hemsidor. Vår strävan är alltid att bygga sidor som besökarna gillar och som de sedan minns. Ett företags hemsida utgör idag en stor och viktig del ett företags varumärke och profil utåt. När potentiella kunder väl hamnar på er sida är det viktigt att göra ett bra och proffesionellt intryck så de kommer ihåg ert företag, tjänster och produkter.

Nedan ser ni exempel ett urval av hemsidor som vi har byggt.

Köpa hemsida   Beställa hemsida

Se fler exempel på sidor som vi har gjort

Beroende på era behov erbjuder vi olika webblösningar: Allt från färdiga hemsidemallar som vi modifierar efter ert företags behov till specialanpassade och egendesignade hemsidor med avancerade funktioner. Alla hemsidor som vi gör kännetecknas av modern design och användarvänlighet.

Viktigt att tänka på när man ska köpa hemsida

  • Bygg inte mer funktioner än vad ni behöver
  • Gör det möjligt att utveckla sidan i framtiden
  • Det ska vara tydligt och enkelt för besökare att hitta information
  • Hemsidan ska vara anpassad för mobiltelefonen
  • Google-vänlig

Kunden i fokus

Tillsammans med er som kund går vi igenom era behov för hemsidan. Vi tittar på vilka era besökare är och vad ni vill att de ska kunna göra på sidan. Jobbar ni med handel och vill utöka med en webbshop? Då lägger vi fokus på att sälja era produkter. Vill ni att sidan ska berätta om ert företag och om er verksamhet? Då lyfter vi fram det istället. Oavsett vad ni behöver hemsidan till så kommer vi att hjälpa er. Vi arbetar mycket med design och layout av sidorna för att de ska bli så bra som möjligt. Folk spenderar endast några sekunder på varje sajt så det gäller att de snabbt och enkelt ska hittar det de är ute efter.

Vi hjälper företagare från alla möjliga branscher med hemsidor och utgår alltid utifrån kundens behov och tankar. Ibland så hör kunder av sig till oss med en färdig tanke gällande design och funktioner. De har kanske sett en hemsida på nätet och vill köpa en liknande. Vi tittar då och analyserar hemsidan som kunden gillar och bygger sedan en sajt med liknande design och funktionalitet. Andra gånger hör folk av sig till oss bara för att de vill ha en ny snygg och enkel hemsida till sitt företag. Då hjälper vi dem hela vägen från design av logga till hela koncept.

Låt hemsidan växa tillsammans med företaget

Vi bygger inga dyra och komplicerade lösningar i onödan. Hemsidorna som vi bygger går alltid att utveckla och göra mer avancerade utan att behöva göras om från grunden. Ofta så behöver man inte en “värsting” hemsida från början. På så sätt sparar ni som företagare pengar. Allt eftersom ert företag växer kan vi sedan successivt utveckla hemsidan tillsammans med er.

Förutom att göra hemsidorna lättnavigerade anpsassar vi även dem för mobila enheter. Mer och mer av internetanvändningen går från stationära datorer till mobila enheter, det gäller därför att hänga med i utvecklingen. Detta får ni alltså på köpet när ni köper en hemsida från oss.


Hur går det till när man ska beställa och köpa en hemsida?

Det bästa är om ni ringer oss direkt på tel 08-501 64 551 så kan vi prata och bolla lite idéer om vad som bäst skulle passa er. Om ni önskar kan vi även boka in ett möte där vi kommer ut till ert företag för att diskutera er nya hemsida.

Ni kan även kontakta oss via vårt kontaktformulär här