1. Domännamn och webbhotell

Om ni vill ha en egen hemsida måste ni först ha ett domännamn. Domännamn är själva namnet på hemsidan. Vårt domännamn är tex. “billighemsida.se”. Har ni redan ett domännamn sedan tidigare så kan ni använda dig av det, annars så ingår det ett nytt domännamn i detta paketpris. Val av domännamn kan vara av betydelse beroende på vad ni ska använda hemsidan till. Kontakta därför gärna oss så hjälper vi er gratis med rådgivning och köp av domännamn. Webbhotell är den fysiska platsen där er hemsida kommer att ligga. Har ni ett webbhotell sen tidigare kan vi använda vi oss av det. Annars så ingår även webbhotellet i vårt paketpris.

2. Ni väljer en mall

Ni börjar med att välja ut en mall som ni gillar och är passande för era behov. Om ni känner att ni skulle vilja göra några ändringar i någon av mallen är det inga problem. Vid behov kan vi modifiera en mall så att ni får den exakt den designen och funktionerna som ni önskar.

3. Bilder och texter till hemsidan

Har ni alla bilder och texter klara till er hemsida klara? Om ja, kanon. Om inte, så behöver ni inte oroa er. Vi har ett stort nätverk bestående av professionella designers, art directors och skribenter som hjälper oss med att ta fram och skapa riktigt bra texter, logotyper och illustrationer. Om ni önskar så kan vi ta fram all material till hemsidan åt er.

4. Tillägstjänster

Förutom standardtjänsterna erbjuder vi även att komplettera er hemsida med olika program och verktyg som gör det möjligt för er att lyckas bättre med er verksamhet. Några av extratjänsterna som vi erbjuder är mailutskick, sökordsoptimering, integrering av kartor mm. Här kan ni läsa mer om alla våra tilläggstjänster.

5. Presentation och genomgång

Nu är er sida klar! Sidan syns på Google och ni kan börja använda den i er verksamhet. Ni får inloggningsuppgifter och instruktioner på hur ni själva kan ändra texter och lägga till bilder. Önskar ni hjälp med marknadsföring efter att ni har lanserat sidan kan vi hjälpa er.

6. Gratis support

Så länge ni är kund hos oss ingår det gratis support via mail och telefon. Behöver ni bolla lite nya idéer finns vi där för er.