Mobil hemsida är framtiden

Vi på Billig hemsida har för länge sedan förstått vikten av att skapa mobilanpassade hemsidor. Dvs hemsidor som är gjorda för mobiltelefoner och olika tablets som tex Ipad. De senaste undersökningarna (sep 2012) visar att hälften av svenskarna har och använder smarta mobiler för att surfa runt på nätet. Med tanke på den snabba teknikutvecklingen och de allt lägre priserna på elektronik är detta något som bara kommer att öka. Folk använder numera sina mobiltelefoner till att handla, beställa produkter och hitta information på nätet. Därför är det viktigt för alla företag att ha en mobil hemsida som besökare lätt kan navigera på, oavsett viken dator eller smartphone de använder.

Mobil hemsida

Vi bygger mobila hemsidor med Responsive design

Vissa företag väljer att skapa en helt egen separat mobilsajt för besökare som går in med mobilen. När man har kommit in på deras hemsida med mobilen blir man tillfrågad om man vill gå till mobilsajten eller vara kvar på den vanliga. Vi arbetar på ett lite annorlunda sätt.

Vi använder oss endast av responsive design, som är ett sätt att göra mobil hemsida. Det är ett sätt att bygga hemsidor där hemsidan anpassar sig efter storleken på användarens (dvs besökarens) skärm. Det som händer är att bilderna blir lite mindre, texten tydligare och sökfunktionen hamnar i fokus. (Dessa funktioner kan vi självklart ändra och modifiera beroende på vad ni tycker är viktigast på er sajt.) Vi bygger på detta sätt av flera olika anledningar. Den främsta anledningen är att besökarna slipper lära sig två olika sajter. De har förmodligen varit inne på er hemsida förut och har ett minne av hur layouten såg ut och var de klickade för att hitta just det de sökte efter. Med en separat mobilsajt måste besökarna lära sig två olika sidor istället för en. Den andra anledningen är att underlätta för er. Istället för att uppdatera och hålla reda på två olika sajter har ni bara en att tänka på. På så sätt sparar ni både pengar och tid.
Denna sida som ni är inne på just nu är självklart också mobilanpassad. För att ni ska se hur vi har valt att göra med vår egna sajt, billig hemsida kan ni minska storleken på ert webbläsarfönster.

Vi bygger hemsidor från grunden men vi erbjuder oss även att mobilanpassa äldre hemsidor.
Kontakta oss för en offert så lovar vi er ett riktigt bra pris och en snygg, mobilanpassad hemsida.