Snabbt och smidigt

För dig som befinner dig i uppstartsfasen av ditt företag och är i behov av en hemsida har vi tagit fram ett speciellt småföretagspaket som vi har valt att kalla “Billig hemsida”. Vi har försökt att göra det så enkelt som möjligt. I paketet ingår allt du kan tänka dig: registrering av domän, en unik hemsida, e-mailadresser och webbhotell till din nya sajt. Vi har bakat ihop allt detta till ett riktigt bra pris. För endast 199 kr* i månaden får du allt detta. Dessutom får du gratis hjälp och support så länge du är kund hos oss.

Ingen datavana? Inga problem!

Du behöver inte ha någon datavana. Vi bygger och installerar allting åt dig och går sedan igenom allt med dig så att du känner dig säker och trygg. Om du inte vill så behöver du inte sätta dig in i alla webb-termer. Om du önskar kontinuerlig hjälp och support varje månad kan vi erbjuda det. Satsa istället din tid på att jobba med själva företaget så sköter vi hemsidan åt dig.

För dig som vill lära dig lite mer

För dig som är intresserad av datorer och hemsidor och vill lära dig lite mer om hur en hemsida är uppbyggd, kommer vi att ha en genomgång där vi förklarar alla detaljer på ett lätt och pedagogiskt sätt. Skulle du sedan ändå ha några frågor får du självklart hjälp av vår support.