Bygga hemsida SEO

Bygga hemsida och enkel SEO online

Vi får ibland förfrågningar från företagare som vill ha hjälp med att få sin hemsida att synas i toppresultaten på Google. Innan företagarna kommer till oss har dom i många fall betalat en massa dyra pengar till sk. SEO-experter som har lovat guld och gröna skogar men i slutändan inte lyckas leverera någonting av värde.

Vi brukar börja med att förklara hur vi ser på SEO och marknadsföring på nätet. Vi har en väldigt enkel filosofi när vi bygger hemsidor – Vi skapar relevanta sidor med bra innehåll, som användarna gillar och faktiskt har nytta av. Tro det eller ej men svårare än så är det faktiskt inte. Tack vare det ligger våra kunder i topp på Google inom sina nischer. Vi sysslar inte och tror inte på länkbyggen och att köpa och sälja länkar eller med andra tvivelaktiga metoder få en hemsida ranka högt . Sådana metoder kanske fungerar ett litet tag men garanterat inte långsiktigt. Google är duktiga på att snappa upp vilka hemsidor som förtjänar att ligga i topp och vilka som har tagit genvägar för att komma dit.

Delar du våra åsikter och tycker du att det vi skriver verkar vettigt? Kontakta oss idag så lovar vi att du kommer att bli nöjd.

Ring oss på 08-501 64 551 eller använd vårt kontaktformulär om du behöver hjälp med en ny hemsida. Vill du kika på några av våra tidigare projekt kan du klicka på referenser uppe i menyn.