5 tips om hur du får fler besökare

Här kommer 5 enkla tips som kommer göra så att du får flera besökare på just din hemsida:

1. Det mest effektiva medlet för att få flera besökare på din hemsida är att ha gratis och originellt innehåll på din sida. Det är även väldigt viktigt med kvalité. Din sida ska erbjuda något som inte finns någon annanstans, eller åtminstone något med högre kvalitetsnivå. Du ska hitta ett sätt som skiljer dig från dina konkurrenter.

2. Håll sidan fräsch. För att få upprepade besökare är det viktigt att du att ge regelbundna uppdateringar på hemsidan. Lägg till nytt innehåll med några dagars mellanrum, åtminstone varje vecka.

3.  Föra att ha en fullt fungerande och framgångsrik webbsida måste du se till så att alla dina taggar är på plats och dina länkar inte är brutna. Du måste även lämna in sitemap.xml fil till Google för att för att din webbplats ska visas i googles sökmotorer. Det ger resultat på bara några minuter.

4. Genom att marknadsföra din webbplats på de sociala medierna hjälper du dina kunder att upptäcka dina inlägg eller din produkt. Med hjälp av många av dessa sociala nätverken når du ut till en större publik och bidrar till att främja ditt innehåll när användarna delar det. Gör det enkelt för dina läsare/besökare. Ha “knappar” eller länkar för att underlätta för dem att dela ditt innehåll på Twitter, Facebook och andra nätverk.

5. Sista tipset är att ha kontakter inom din bransch som hjälper dig att marknadsför din sida. Det bästa sättet att göra detta på är att bilda ett ömsesidigt givande relation. Du kan göra det genom att dela deras poster eller reklam på din webbplats. Du ska skapa en relation som kommer att göra er båda glada.