Vårt företag blir då och då uppmärksammat i media. Nedan har vi länkat till några av artiklarna.
För pressfrågor är ni välkomna att ringa oss på tel. 08 501 64 551.

Dagens Media – 2012

Entreprenör24 – 2012

Ehandel.se – 2012

Nya Affärer – 2012

Tidningen entreprenör (nr 4) – 2012

Senaste pressrelease

 

Billiga och moderna hemsidor gör succé

Stockholm 2012-12-19

Sedan lanseringen av tjänsten Billig hemsida har Smartnisse AB hjälpt företagare från alla möjliga branscher med nya hemsidor. För att underlätta när man ska köpa hemsida har man nu tagit fram en kort lista med punkter som kan vara bra att gå igenom innan man bestämmer sig för vilken typ av hemsida man behöver till företaget. I listan kan man bla läsa om funktionalitet, mobilanpassning och vikten av enkel design.

Billig hemsida har på kort tid fått mycket bra feedback och spridning bland företagare i Sverige. Med en intressant blogg samt moderna och användarvänliga hemsidor har man en stabil förfrågan från företag som är i behov av nya hemsidor.

“Det är tydligt att företagarna gillar sina nya hemsidor. Vi får in nya kunder utan att lägga en krona på annonsering. Allt går ryktesvägen. Gör man ett bra jobb och har man bra priser så uppskattas det.”, säger Daniel på Billig hemsida.

Billig hemsida erbjuder helhetslösningar för företagare som är i behov av en ny hemsida. Från design av logga hela vägen till en ny och modern hemsida. Utöver det erbjuder Billig Hemsida även tjänster inom SEO, social media och prestationsbaserad internetmarknadsföring.


Billiga hemsidor för småföretagare

Smartnisse, en tjänst som startade i mars 2012 lanserar nu en tjänst som ämnar att hjälpa småföretagare med billiga hemsidor. Billig hemsida är namnet på den nya tjänsten. Smartnisse, som samlar småföretagarnas köpkraft för att sedan pressa priserna hos olika leverantörer, har sedan starten uppmärksammats mycket i media. Småföretagare från alla möjliga branscher har upptäckt gratistjänsten och blivit medlemmar vilket resulterat i tusentals sparade kronor till deras företag.

“Företagare hör hela tiden av sig till oss med produkter och tjänster som de vill ha erbjudanden på. Bland det vanligaste erbjudandet som de frågar efter är faktiskt en modern och snygg hemsida till ett bra pris. Vi kunde inte hitta ett tillräckligt bra erbjudande från någon webbyrå så vi valde att skapa en egen tjänst”, säger Daniel Natanzon vd på Smartnisse.

Billig hemsida skapar snygga och billiga hemsidor på mindre en en vecka. Man använder sig av enkla publiceringsverktyg så företagarna behöver inte ha några förkunskaper om hemsidor. Eftersom alla företagare har olika behov har billighemsida.se tagit fram 2 alternativ på hemsidepaket som företagare kan välja mellan. Billig hemsida – som är en enkel och snygg webbsajt och Hemsida företag – för företag som vill ha lite mer funktioner. Dessutom erbjuder man helt kundanpassade lösningar för företag som är intresserade av mer avancerade webbplatser.

För bilder och presskontakt besök http://billighemsida.se/press
Stockholm 2012-10-05