Vårt senaste projekt: HRB

Vi fick nyligen en förfrågan om att göra om en befintlig webbplats. Det är ett företag som sysslar med bemanning inom restaurang- och hotellnäringen. De tyckte sin gamla hemsida såg gammal och trist ut och ville ha en sida som utstrålar ett modern företag i nuet. Företaget heter Hotell & Restaurang Bemanning, därav namnet HRB.

De hade sett ett mallexempel på vår startsida som de gillade. Vi fick lite material i form av en broschyr och så skred vi till verket. Det tog ungefär 3 dagar att färdigställa hemsidan. Vi arbetade med samma färger som i deras broschyr och fick till en väldigt stilren hemsida med en del extra funktioner. T.ex. så la vi till ett kontaktformulär där personer som vill bli en del av bemanningsstyrkan kan skicka in sina uppgifter och på så sätt söka jobb. Sidan är också byggd med så kallad responsive design, vilket betyder att sidan anpassar sig beroende på vilken skärmstorlek besökaren har. Sidan är optimerad för att se bra ut och fungera bra oavsett om man besöker den på mobilen, en surfplatta eller en vanlig dataskärm.

Kolla in det färdiga resultatet på hrb.nu.

Är du ute efter att köpa hemsida till ditt företag? Tveka inte att kontakta oss. Vi gör bara snygga hemsidor av hög kvalitet, och levererar hemsidor snabbt. Vi kan även hjälpa dig med internetmarknadsföring, såsom Google Adwords, eller Facebook Ads. Hör av dig till oss!

Du kan antingen:

– Ringa 08-501 64 551
– Maila kundtjanst@billighemsida.se
– Använda kontaktformuläret här
– Eller chatta med oss direkt här på sidan i det nedre högra hörnet